Paieška




APŽVALGOS
Antulis Donaldas: Mano gyvenimas kiaušinio lukšte (0)  2003-07-12
Antulis Donaldas: Mano gyvenimas kiaušinio lukšte - vienetinis darbas, t.y. ne serialas. Buvo skirtas Antulio Donaldo dešimtmečiui paminėti. Čia paaiškina kaip Donaldas gimė, kaip susitiko su sūnėnais, su Rože, ir t.t. Komikse dalyvauja išskirtinis veikėjas - pats dailininkas. Visai nieko kūrinėlis. Komiksas "plačiaformatis", t.y. didesnis nei "Donaldas ir kiti". Išleido "Egmont Lithuania".
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Asteriksas gladiatorius (0)  2003-07-12
Asteriksas - vienas populiaresnių prancūzų komiksų. Ši komiksų serija pasaulyje gyvuoja jau ilgai, ir yra gerai visiems žinoma. "Asteriksas gladiatorius" - antroji nuotykių knyga. O kur dingo pirmoji - neaišku. O kur likusios dalys? Nejaugi aš vienintelis buvau, kuris nusipirko šį komiksą? Nes daugiau nieko nebuvo girdėti apie Asteriksą? O leidykla "Victoria" žadėjo išleisti visą Asterikso komiksų seriją.
Komiksai apie galą Asteriksą pirmiausia pasižymi puikiu humoru, kur...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Barnis ir žydroji nata (0)  2003-07-12
Komiksas "Barnis ir žydroji nata" iš pirmo žvilgsnio primena knygutes vaikams, kuriose viena iliustracija užima visą puslapį, o apačioje keli piešinį pakomentuojantys sakiniai. Tačiau tai yra tikras komiksas, ir toks pasakojimo stilius suteikia labai specifinį atspalvį. Istorija yra apie žlugusį džiazo muzikanto gyvenimą. Nuosekliai skaitant komiksą rodosi, kad fone girdisi džiazo muzika, nejučiomis tampi nebylus žiūrovas, kuris viską mato, girdi, užuodžia. Įspūdžiai, po šios istorijos...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Betmenas amžiams (0)  2003-07-12
"Betmenas amžiams" - dar viena nevykusi filmo adaptacija. Šį karta, tai "Batman Forever" filmo komikso versija. Nors filmas buvo vadinamas "kino komiksu", tai jo "tikrasis" komiksinis variantas yra kratinys kažko neaiškaus. Nemačiusiems filmo, daug kas gali pasirodyti neaišku ir komikse. Bet nors gražiau nei "Betmenas sugrįžta" atrodo. Didesnė spalvų gama, ryškiai atspausdinta. Išleido irgi "Egmont Lithuania".
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Betmenas sugrįžta (0)  2003-07-12
"Betmenas sugrįžta" - filmo "Batman Returns" adaptacija. Nieko originalaus, tiesiog filmas perpieštas į komiksą. Ilgesni pokalbiai sutrumpinti iki kelių frazių, mūšio scenos irgi apkarpytos. Tačiau vis tiek nieko įdomaus nesigavo. Mačiusiems filmą nebus įdomu skaityti komiksą. Tikrai blankiai atrodanti filmo kopija. O pats filmas tai vertas pagyrimų. Komiksą išleido "Egmont Lithuania".
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Donaldas ir kiti (0)  2003-07-12
Turbūt niekam nereikia sakyti, kad tai W.Disney kompanijos žymiausias komiksų žurnalas. Iš pat pradžių vadinosi "Mickey Mouse" ir leido kažkokia žmonių grupė. Po to leidybą perėmė "Egmont Lithuania", ir po kelerių metų mėnesinis komiksų žurnalas buvo pervardintas į "Donaldas ir kiti". Įdomu kodėl? Greičiausiai todėl, kad Donaldas buvo daug įdomesnis, linksmesnis ir žavesnis personažas nei niūrusis detektyvas peliukas Mikis, kuriam kartais padėdavo visiškas daunas Kl...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Iliustruota Biblija (0)  2003-07-12
Tai tikrų tikriausias komiksas, o ne biblija pasakota iliustracijomis, šalia kurių būna paaiškinamasis tekstas. Jei ne apgaulingas viršelis - seniai būčiau įsigijęs šį komiksą.
Vartant komiksą - leidinys palieką malonų įspūdį. Vien pateikimo forma džiugina - geros kokybės popierius, kieti viršeliai, ir daug daug puslapių.
Tik siužetas nėra labai intriguojantis ir įtraukiantis, nes krikščioniško krašto žmonėms yra žinomos dauguma istorijų, kurios papasakotos biblijoje. Biblija ilga, sudėt...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Kiškis Kvanka (0)  2003-07-12
Susipažinkite, tai Kiškis Kvanka - kvanktelėjęs kiškis, animacinių filmukų pasaulyje žinomas kaip Bugs Bunny. Tai jau nebe W.Disney, o garsios kino kompanijos Warner Bros. herojus, tačiau leidžia vis tiek "Egmont Lithuania". Asmeniškai man šie komiksai daug labiau patinka, nei W.Disney.
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Mirtis vonioje (0)  2003-07-12
"Mirtis vonioje" - rinkinėlis detektyvinių istorijų, kurias skaitytojas gali pabandyti išspręsti pats. Viena detektyvinė mįslė užima vieną puslapį, ir čia iš skaitytojo reikalauja ne mastymo pajėgumų, o pastabumo. Pvz.: žmogus niekada nesimaudytų vonioje nugara į čiaupus, vadinasi, buvo nuskandintas o ne netyčia nuskendo pats.
Meninės vertės komikse ieškoti neverta, čia svarbiau kas nupiešta, o ne kaip nupiešta. Be to, komiksas nespalvotas. Komiksą išleido "Egmont Lithuania&qu...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

XIII: Juodosios saulės diena (0)  2003-07-12
Juodosios saulės diena - pirmasis albumas iš "XIII" komiksų serijos. Scenarijaus autorius J. Van Hamme yra gerai žinomas komiksų pasaulyje, sukūręs ne vieną skaitytojus sužavėjusią komiksinę istoriją. Juodosios saulės diena - tai detektyvas apie atmintį praradusį vyrą, kuris trokšta sužinoti kas jis toks yra bei kodėl jį kėsinasi nužudyti nepažįstami žmonės. Kadangi komiksas pirmą kartą pasirodė 1984 metais, todėl skaitydami istoriją galėsite mėgautis veikėjų aštuntojo dešimtmečio mado...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Puslapiai: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] 8 [9] [10] [11] 
Komiksai.com 2003 - 2019    El. paštas @    Visos teisės saugomos.
Visa medžiaga, tiek grafinė tiek tekstinė, kuri buvo šiame tinklapyje panaudota nesuderinus su jų autoriais, tarnauja tik komiksų idėjos populiarinimui. Panaudoti kūriniai yra teisėtų autorių nuosavybė.