Paieška




APŽVALGOS
Dvigalvis žmogus (0)  2003-07-11
Trumpa apie du brolius, kurie teko nakvoti jaujoje, kurioje naktimis siaučia velniai. Broliai buvo ne iš kelmo spirti, tai sugebėjo išvaikyti velnius.
Komiksas labiau yra kaip iliustracija, o ne kaip pagrindinė pasakojimo priemonė.
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Kapitono Granto vaikai (0)  2003-07-11
Vyresnioji karta tikriausiai prisimena rusišką, septynių dalių, filmą "Kapitono Granto beieškant", kuris yra pastatytas pagal Džiulio Verno (Jules Verne) nuotykių romaną "Kapitono Granto vaikai". "Žaliajame laikraštyje" galite susipažinti su komiksine romano versija, kurią nupiešė dailininkas Juozas Griušys. J.Griušys yra nupiešęs ir "Pabėgimą".
Komiksas juodai baltas, leistas po puslapius nuo 7-ojo "Žaliojo laikraščio" numerio. Tie, kurie ma...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Kaip piešti komiksą (0)  2003-07-11
"Žaliasis laikraštis" ne tik leido komiksus, bet dar ir ragino lietuvius patiems pabandyti piešti komiksą. Žinoma, žurnalo skaitytojai - vaikai, bet juk nuo vaikystės prasideda pasaulio pažinimas. Todėl buvo paskelbtas komikso piešimo konkursas "Du oželiai".
Štai ką apie komiksus sako K. K. Šiaulytis: "Komiksas - tai trumpos ir ilgos, linksmos ir paslaptingos, išdykėliškos ir pamokančios istorijos, papasakotos paveikslėliais. Bet svarbiausia šioje dailės srityje -...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Puslapiai: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] 11 
Komiksai.com 2003 - 2019    El. paštas @    Visos teisės saugomos.
Visa medžiaga, tiek grafinė tiek tekstinė, kuri buvo šiame tinklapyje panaudota nesuderinus su jų autoriais, tarnauja tik komiksų idėjos populiarinimui. Panaudoti kūriniai yra teisėtų autorių nuosavybė.